Untitled

+ 36 20 911 1177

Gyakori kérdések

Hogyan mondhatom le a már befizetett foglalásomat?

A foglalás díjmentes lemondására a foglalást megelőző 21. napig van lehetőség.

Van lehetőség késői érkezésre? Hogyan tudom átvenni a kulcsot?

A késői érkezők számára lehetőség van kulcsszéf használatára, melynek pontos lelőhelyét és nyitókódját az érkezés napján e-mailben, vagy SMS-ben küldjük el.

Milyen ellátás igényelhető?

A Völgyhíd Village vendégei, reggeli ellátást tudnak igénybe venni bizonyos időszakokban, melyet a honlapon és a közösségi oldalainkon fogunk feltüntetni.

Törölközőt, tisztálkodószereket vigyek-e magammal?

Nem szükséges. Foglalási időtől függően fejenként egy vagy két váltás törölköző szettet biztosítunk, mely tartalmazza a kéztörlőt és fürdőlepedőt, fürdőköpenyt valamint a szaunalepedőket.

Tisztálkodószerek a mosdókagylónál, illetve a zuhanykabinban elhelyezett adagolókból használhatóak.

Hajszárítót vigyek-e magammal?

Nem szükséges, mert a fürdőszobába bekészítjük.

Kisgyerekkel érkezünk, van babaágy, babakád?

Egy darab gyermek utazóágyat tudunk biztosítani ágyneművel, valamint babafürdető kádat, étkezőszéket.

Milyen felszereltségű a konyha?

A konyha sütővel, indukciós főzőlappal és edényekkel felszerelt. A Nespresso kávéfőzőhöz kávét, cukrot és édesítőszert is kihelyezünk. Kenyérpirító, mikrohullámú sütő és vízforraló is megtalálható. A mosogatógéphez tablettát, öblítőt is biztosítunk. 

Hogyan tudom használni a jacuzzit és a szaunát?

A wellness élményt biztosító eszközeink szakszerű használata érdekében kezelési útmutatót is készítettünk a Wellness helységben. Kérdés esetén természetesen telefonon is állunk rendelkezésükre. A higiénikus környezetet és a megfelelő vízminőséget mi biztosítjuk , viszont kérjük szíves közreműködésüket annak megtartásában! A Wellness eszközök kizárólag saját felelősségre használhatóak.

A kerti gázgrill és bogrács használatához találok eszközöket, fát?

Fát, gyújtóst és a megfelelő segédeszközöket mi biztosítjuk. A grill és bográcsozó eszközök saját felelősségre használhatóak.

Van elsősegély doboz a házban?

Az elsősegély doboz Betadinnal, kötszerekkel, ragtapasszal és enyhébb égési sérülések kezelésére alkalmas medicinával felszerelve a  fürdőszobában található.

Használhatom a kerékpárokat?

Saját felelősséggel használhatóak a VV kerékpárjai. Kérjük ez esetben mindig gondoskodjanak a kerékpárok biztonságos lezárásáról! A kerékpárokat a távozáskor ellenőrizzük, hiányos vagy sérült eszközök esetén pótdíjat számolunk fel.

Van fűtés a házban?

A házban Cserépkályha van, illetve minden helyiségben nagy teljesítményű hűtő/fűtő klímaberendezés, a fürdőszobában elektromos radiátor.