Untitled

+ 36 20 911 1177

Házirendünk, melyet kérünk tartsatok be, és vigyázzatok a Birtokra, hogy ugyanolyan szép legyen legközelebb is, amikor visszatértek

A ház nyitása és zárása

A kertkapun számzáras lakat van, a ház kulcsa egy kulcsszéfben – a bejárati ajtó előtt- található, melyeknek aktuális nyitási kódját az érkezéseteket megelőző napon küldjük el Nektek emailben vagy SMS-ben.

A kertkaput kérjük, hogy mindig tartsátok zárva, hogy értékeitek és értékeink ☺ biztonságban legyenek.

Távozáskor kérjük a kulcsokat visszatenni a kulcsszéfbe, és azt bezárni.

Érkezés és távozás, éjszakai csend

Az érkezés napján 15:00 órától tudjátok elfoglalni a szállást, a kijelentkezés napján pedig 10:00 óráig kell elhagynotok a birtokot.

Legyetek tekintettel a környék lakóira és a környéken lakó állatokra, 23:00-8:00 között tartsátok be az éjszakai csendet.

Háziállat

Kutyát szívesen fogad a Völgyhíd Village. Kérjük,  a háziállatokkal nagyon körültekintően járjatok el, a házban található bútorokra vigyázzatok, a háziállat szőreit kérjük, hogy takarítsátok fel.

A háziállatokat a kanapékra, és az ágyakra felengedni tilos!

Ha kis kedvenced a kertben végzi el a dolgát, kérjük, hogy szedd fel utána, mert a gyerekek imádnak a fűben fetrengeni és szaladgálni, ne érje Őket kellemetlenség!

Tűzrakás, bográcsozás

Tüzet rakni a kijelölt tűzrakó helyen lehet a tűzvédelmi szabályok betartásával. (Tűz mellett oltóanyag elhelyezése, gyúlékony anyagok tűz mellől való eltávolítása.)

Mielőtt otthagyjátok a tűzrakó helyet, kérjük, győződjetek meg afelől, hogy a tüzet valóban eloltottátok.

Kérjük itt dohányozzatok!

Grill

A grillsütő gázzal működik, feltétlen zárjátok el a gázpalackot, ha befejeztétek a grillezést.

Játszótér, tambulin, lengőteke

Kicsiknek és nagyoknak is próbálunk kerti játékokkal kedvezni. Kérjük, hogy ezeket az eszközöket kizárólag saját felelősségre használjátok!

Kabrió Terepjáró

Ha foglalásodnál jelezted, hogy szeretnéd kibérelni terepjárónkat, küldünk egy Bérleti szerződést, melyet az érkezésetek előtt kérünk, hogy aláírva, scanelve küldj vissza részünkre?

Csodás élményeket nyújthat, ha kirándultok vele a környéken, felmentek a Csertetőre és a gyönyörű panorámát, naplementét láthatjátok, vagy bedobjátok a SUP-ot és lementek a strandra.

Az autó jogosítvány bemutatása mellett használható, saját felelősségre!

Az autót ért bármilyen sérülésért vagy hibáért, amely nem rendeltetésszerű használatból történik, anyagi felelőséggel tartoztok!

Balatonföldváron a II zónában (keleti-nyugati strand) ingyen parkolhattok, a többi helyen ne felejtsetek parkolást indítani/fizetni!

Bicikli

Kérjük előre jelezzétek, ha kerékpározni szeretnétek! 2 felnőtt biciklit tudunk biztosítani térítésmentesen.

Borospince

Egy nagyon hangulatos borozgatós, beszélgetős helységet alakítottunk ki számotokra, reméljük, hogy  nagy beszélgetések, nevetések helyszíne lesz ☺

Wellness

Jacuzzi

A jacuzzi csak saját felelősségre használható, a víz miatt csúszós lehet a padló vagy a jacuzzi széle, erre figyeljetek.

Használati útmutató a helyszínen mellékelve.

Szauna

A szauna maximum kapacitása 4 fő, a szauna saját felelősségre használható.

Használati útmutató a helyszínen mellékelve.

Cserépkályha
Bekészítve fog várni a tüzelővel, csak be kell gyújtanod!

Dohányzás

Az épületben dohányozni, valamint füstölőt használni tilos. Amennyiben dohányzol, azt a tűzrakóhelynél tudod megtenni. Csikkeket kérjük, hogy gyűjtsd össze, ne dobáld szét a kertben.

Berendezési tárgyak rendeltetésszerű használata

Kérjük, hogy a berendezési tárgyakat rendeltetésszerűen használjátok, bútorainkra vigyázzatok! A benti berendezési és használati tárgyakat (ágy, ágynemű, matrac, párna, TV stb.) ne vigyétek ki a kertbe. A kültéri bútorokhoz tartozó párnákat és egyéb eszközöket esős időben és éjszakára ne hagyjátok a kertben vagy a teraszon.

Ha valami kiborulna, és a kanapén, vagy más szöveten maradandó foltot hagyna, igyekezzetek azonnal letörölni, amíg még könnyen tisztítható.

Élmények és vélemények

Osszátok meg élményeiteket az @volgyhidvillage Instagram oldalán, vagy értékeljetek minket Facebookon vagy Google-on, írjatok Vendégkönyvünkbe ottlétetek alatt.

Étkezés

A Völgyhíd  Village teljesen felszerelt konyhával rendelkezik, kérjük étkezésre az étkezőt vagy a kültéri konyhát használjátok.

A mikrohullámú sütőbe ne tegyetek be fémet tartalmazó tárgyat!

Villanybojler, mosogatógép, mosó-szárítógép

Ezeket a műszaki eszközöket  a konyhában találod beépítve, kérjük, hogy rendeltetésszerűen használd!

Lépcső 

A lépcső a ház adottságai miatt meredek, ezért kérjük, hogy óvatosan közlekedj rajta!

Rend/tisztaság

Az apartmant tisztán kapjátok meg, így kérjük, ügyeljetek a rendre, tisztaságra.

Felelősség

A vendégház nem rendeltetésszerű használatából, illetve a Házirend megszegéséből származó károkért anyagi felelősséggel Ti feleltek. Vagyontárgyaitokért felelősséget nem tudunk vállalni.

Völgyhíd Village Csapata

Kőröshegy, 2022  máj